A kórházakban, laboratóriumokban és bonchelyiségekben alkalmazott epidemiológiai biztonság alapelve a megfelelő légáramlás biztosítása. Az ilyen rendszerek tervezési szabályai nagyon pontosak és megfelelő szabványokat nyújtanak. Ebből a cikkből többet megtudhat arról, hogyan lehet biztosítani a megfelelő légáramlást és hogyan lehet online figyelemmel kísérni

A kalibrálás a mérőműszer (hőmérő, higrométer vagy bármely más érzékelő) indikációinak összehasonlítása a nagyon pontos laboratóriumi eszköz jelzéseivel. A kalibrálást a nemzeti vagy globális szabványoknak megfelelően, akkreditált laboratóriumok végzik. Ebben a cikkben többet megtudhat a kalibrálási folyamatról, a normákról és a kalibrációs tanúsítványokról.

Az átlagos kinetikus hőmérséklet Mean Kinetic Temperature (MKT) egy olyan paraméter, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a hőmérséklet-változások hatásait az oltóanyagra vagy a gyógyszer minőségére. A tárolási hőmérsékleti határértékek ideiglenes túllépése esetén meghatározó lehet a gyógyszer hasznosságára. Az átlagos kinetikus hőmérséklet fontos mind a tárolásra és elosztásra szolgáló létesítmények előkészítésében, mind azok működése során.

A nemrég kifejlesztett mRNS-alapú COVID-19 vakcinákat -80°C és -30°C közötti fagyasztásban kell tárolni. Tudjon meg többet az ezzel kapcsolatos kihívásokról és arról, hogy az Efento mely termékei segítenek a szélsőséges hőmérsékleti tartományok figyelemmel kísérésében

Részletes információk az Efento Cloud funkcióiról, biztonságáról, adattárolásáról és a GxP-nek (helyes gyártási gyakorlat, helyes forgalmazási gyakorlat és helyes laboratóriumi gyakorlat) való megfelelésről.