MEGÉRTJÜK A KÓRHÁZAK IGÉNYEIT

Hőmérséklet és állapotfigyelés a kórházakban

 

Az alkalmazandó előírásoknak és szabványoknak megfelelően a kórházak több paraméter folyamatos monitorozását követelik meg, például a hőmérsékletet az orvosi hűtőszekrényekben és fagyasztókban, a nyomáskülönbséget a nagy tisztasági osztályú helyiségekben és a levegő minőségét a betegek szobáiban.

 

 

Az Efento Cloud olyan megoldást kínál, amely lehetővé teszi a kórház számára, hogy egy helyen ellenőrizze és ellenőrizhesse az összes fontos paramétert. A platform SMS-ben vagy e-mailben értesítheti a kórház személyzetét vészhelyzet esetén (például hirtelen megemelkedik vagy csökken a hőmérséklet egy oltóanyagokat tartalmazó hűtőben). Ezenkívül a platform jelentéseket készít, amelyek igazolják a gyógyszerek dokumentálásához szükséges tárolási körülményeket, hogy megerősítsék a gyógyszerek vagy a vakcinák tárolási körülményeit.

 

 

Az Efento rendszerének nagy előnye a felhőplatform, amelyet mi üzemeltetünk és folyamatosan figyelünk. Nem kell aggódnia a szerverek, a frissítések és a karbantartás miatt – mindezt az Efento csapata végzi. Kombinálva ezt vezeték nélküli érzékelőkkel, amelyek percek alatt telepíthetők egyetlen lyuk fúrása nélkül, az Efento megoldás tökéletes a kórházak számára.

Karbantartás nélküli műveletek. A szoftvereket a hét minden napján 24 órán keresztül folyamatosan üzemeltetjük és figyeljük. A naplózók pontosak és megbízhatóak és karbantartást nem igényelnek, akár 5 évig is.

Bevált megoldás. Az Efento felügyeleti rendszer több mint 300 nagy berendezésben bizonyított, több mint 1000 érzékelővel. Minden termékre 2 év gyártói garancia vonatkozik.

Megfelelő szabályozók. Az Efento Cloud megfelel a GDP, a GMP, a HACCP irányelvek, az FDA 21 CFR 11. rész és más nemzeti jogszabályok jogi követelményeinek.

Érzékelők széles választéka. Az orvosi hűtőszekrények, a tiszta helyiségek és a környezeti feltételek egy rendszerben ellenőrizhetők.

Azonnali értesítések. Amennyiben a megfigyelt helyeken vagy objektumokban a körülmények következtében meghaladják a biztonságos értéket, a személyzetet azonnal értesíteni kell.

             GYORS ÉS EGYSZERŰ MEGVALÓSÍTÁS

Monitoring rendszer előfizetési díjak nélkül.

 

A rendszer a különféle fizikai értékeket mérő Efento vezeték nélküli érzékelőkből, az Efento Gateway-ből (csak a (Bluetooth Low Energy érzékelőkből) és az Efento Cloud platformból áll.

A platform a teljes rendszer “agya”: tárolja az adatokat, döntéseket hoz az SMS / e-mail értesítések küldéséről és mérési jelentéseket készít.

A platformhoz a világ bármely pontjáról lehet hozzáférni. Csak egy számítógépre, okostelefonra vagy táblagépre van szüksége, amely ingyenes mobilalkalmazást tartalmaz.
Az Efento Cloud használata előfizetési díjaktól mentes.

MIT ÉS HOL KELL ELLENŐRIZNI?

Orvosi hűtőszekrények
A kórházi gyógyszertár, amely az összes kórházi osztályt gyógyszerekkel és vakcinákkal látja el, állandó ellenőrzést és nyilvántartást igényel a hőmérséklet vonatkozásában a hűtőszekrényekben, valamint a hőmérséklet és a páratartalom azokban a helyiségekben, ahol gyógyszereket tárolnak.
A gyógyszerek, vakcinák stb. optimális tárolási körülményeinek fenntartása nagy mértékben befolyásolja biztonságukat és hatékonyságukat.

 

Termékek:
Tudástár:
    Műtő helyiségek
Nagyon fontos a megfelelő paraméterek biztosítása a kórház tiszta helyiségeiben, beleértve a műtőket, a szövettipizáló laboratóriumokat, az őssejtbankokat, valamint a műtők területén található más aszeptikus helyiségekben.
A nyomáskülönbség-érzékelőket azokba a helyiségekbe telepítik, ahol a levegő sterilitása szükséges. Ez lehetővé teszi a nyomáskamrás zárakkal összekapcsolt helyiségek közötti megfelelő nyomáskülönbség folyamatos fenntartását. A helyiségek közötti szükséges légáramlás irányának biztosítása megakadályozza a szilárd részecskék, mikroorganizmusok, fertőtlenítő gőzök behatolását a tiszta helyiségbe.
Sejt- és vérbankok
A sejt- és vérbankok állandó hőmérséklet-szabályozást igényelnek olyan eszközökben, mint kriosztátok, alacsony hőmérsékletű fagyasztók, hűtőszekrények vagy inkubátorok. Az eszközök optimális hőmérsékleti viszonyainak fenntartása befolyásolja a vizsgálati eredmények helyességét és növeli bizonyos anyagok tárolásának biztonságát.
Az Efento a hőmérséklet-érzékelők teljes körét kínálja, ideértve az alacsony hőmérséklet-érzékelőket is, amelyek lehetővé teszik a kriosztátok hőmérsékletének monitorozását folyékony nitrogénnel -196 ° C-ra hűtve.
   Szerver helyiségek, levéltárak, kazánházak
Minden kórház rengeteg technikai helyiséggel rendelkezik, például szerver szobákkal, betegadatokkal ellátott archívumokkal vagy kazánházakkal. Ezeket a helyeket biztosítani kell a hirtelen vízszivárgás ellen, amely adatvesztést, valamint pénzügyi és képvesztést okozhat.
Az Efento vízszivárgás-érzékelőket kínál, amelyek lehetővé teszik a vízszivárgások gyors észlelését.
“Csak személyzet számára” szobák
Minden kórházban vannak olyan helyiségek, amelyekbe csak a személyzet férhet hozzá. Az Efento nyitás / zárás érzékelőkkel megfigyelhető az ilyen helyiségek ajtajának nyitása / bezárása a teljes beléptetés és ellenőrzés biztosítása érdekében.
Energiafogyasztás
A kórházakban az energiaköltségek jelentős részét képezik a kiadások kimutatásában. Nem meglepő, hogy ezek csökkentésének lépéseit egyre komolyabban veszik.
Az Efento érzékelők lehetővé teszik, hogy ne csak az áramot, hanem a víz- vagy gázfogyasztást is figyelemmel kísérje. Az Efento Cloud platform továbbá lehetővé teszi a használat folyamatos nyomon követését, riasztások generálását a használati küszöbértékek túllépésekor, valamint a fogyasztás teljes ábrázolását egy grafikonon.

Betegszobák

A jó környezeti feltételek biztosítása a betegszobákban nemcsak a betegek közérzetét növeli, hanem felgyorsítja a gyógyulásukat.

Az Efento érzékelők lehetővé teszik a beltéri hőmérséklet, páratartalom és levegő minőségének (VOC) monitorozását, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a betegek megfelelő körülmények között vannak-e a gyors gyógyuláshoz.

Termékek:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

ESETTANULMÁNYOK

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress