TUDJUK MI SZÜKSÉGES AZ IPARNAK
Állapotfigyelés gyógyszer-nagykereskedőknél

A gyógyszerészeti felügyelet követelményeinek megfelelően a gyógyszer-nagykereskedőknek biztosítaniuk kell a gyógyszerek és vakcinák megfelelő tárolási körülményeit 2-8°C hőmérsékleti tartományban. A biztosítékért a gyártó, a gyógyszerraktár és a gyógyszertár egyaránt felel.

Az Efento Cloud megoldás a gyógyszergyártók nagykereskedői számára, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat több tíz vagy akár több száz ponton kell ellenőrizni, valamint a hasonló létesítmények számára is különböző helyeken, pl. a gyógyszertárak hálózatában. Az adatokat bármilyen helyről el lehet küldeni a platformra és az információk a böngészőn keresztül elérhetők az arra jogosult személyzet számára. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára a mérési adatok megjelenítését, jelentések készítését bármilyen időtartamra, SMS/e-mail riasztások konfigurálását.

Az Efento érzékelők kalibrálási tanúsítvánnyal is megrendelhetők. A vizsgálatokat a Lengyel Akkreditációs Központ által akkreditált külső mérőlaboratóriumban végzik bármely mérési ponton. Felajánljuk az összes általunk biztosított adatrögzítő kalibrálását a gyógyszeriparral vagy az egészségügyi ágazattal kapcsolatos jogi követelményeknek megfelelően, vagy ügyfeleink belső minőségbiztosítási osztályainak ajánlásaival összhangban.

Opcionálisan az ügyfél dönthet úgy, hogy időszakosan felülvizsgáltatja és kalibráltatja az érzékelőt. A szolgáltatás részeként egy új érzékelőt szállítunk az ügyfelek rendelkezésére, a jelenlegi kalibrálási tanúsítvánnyal és a régi eszközök begyűjtésével. A szolgáltatás használatának további előnye a garancia további két évre történő meghosszabbítását jelenti.

Az adatrögzítők pontosak és megbízhatóak, tartósak és könnyen karbantarthatók.

Biztonságos szoftver titkosított kapcsolatokkal – közel 300 nagyobb telepítésben bizonyított, több mint 1000 érzékelővel.

A megoldás megfelel a GxP, a HACCP irányelvek, az FDA 21 CFR 11. rész, GMP jogi követelményeinek, a gyártó anyagokat biztosít az érvényesítéshez.

A Cloud használatáért nincs előfizetési díj.

Gyártói garancia 2 év.

GYORS ÉS KÖNNYŰ MEGVALÓSÍTÁS
Felügyeleti rendszer előfizetési díjak nélkül

A rendszer különböző fizikai értékeket mérő Efento vezeték nélküli érzékelőkből, a mérési adatokat gyűjtő és továbbító Efento Gatewayből és az Efento Cloud platformból áll.

A platform a teljes rendszer “agya”: tárolja az adatokat, döntéseket hoz az SMS / e-mail értesítések küldéséről, és mérési jelentéseket készít.

A platformhoz a világ bármely pontjáról hozzá lehet férni. Mindössze egy számítógépre, okostelefonra vagy táblagépre van szüksége, amely ingyenes mobilalkalmazást tartalmaz.
Az Efento Cloud használata előfizetési díjaktól mentes.

Orvosi hűtőszekrények
A kórházi gyógyszertár, amely az összes kórházi osztályt gyógyszerekkel és vakcinákkal látja el, állandó ellenőrzést és nyilvántartást igényel a hőmérséklet vonatkozásában a hűtőszekrényekben, valamint a hőmérséklet és a páratartalom azokban a helyiségekben, ahol gyógyszereket tárolnak.
A gyógyszerek, vakcinák stb. optimális tárolási körülményeinek fenntartása nagy mértékben befolyásolja biztonságukat és hatékonyságukat.
Szerver helyiségek, levéltárak, kazánházak
Minden kórház rengeteg technikai helyiséggel rendelkezik, például szerver szobákkal, betegadatokkal ellátott archívumokkal vagy kazánházakkal. Ezeket a helyeket biztosítani kell a hirtelen vízszivárgás ellen, amely adatvesztést, valamint pénzügyi és képvesztést okozhat.
Az Efento vízszivárgás-érzékelőket kínál, amelyek lehetővé teszik a vízszivárgások gyors észlelését.
Energiafogyasztás
A kórházakban az energiaköltségek jelentős részét képezik a kiadások kimutatásában. Nem meglepő, hogy ezek csökkentésének lépéseit egyre komolyabban veszik.
Az Efento érzékelők lehetővé teszik, hogy ne csak az áramot, hanem a víz- vagy gázfogyasztást is figyelemmel kísérje. Az Efento Cloud platform továbbá lehetővé teszi a használat folyamatos nyomon követését, riasztások generálását a használati küszöbértékek túllépésekor, valamint a fogyasztás teljes ábrázolását egy grafikonon.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK