Efento blog

Új funkciókkal bővítettük az Efento Cloud szolgáltatást

Nemrégiben két új funkcióval bővítettük az Efento Cloud szolgáltatást: új típusú PDF jelentések és az érzékelők térképen való megjelenítés beállításának lehetősége. Mindkét funkció minden vásárlónk számára elérhető, további költségek nélkül.

Új típusú PDF jelentések

Új, további típusú PDF jelentéseket adtunk hozzá. Mostantól táblázatként készítheti a jelentést PDF formátumban. Válassza ki az érzékelőket, határozza meg annak az időtartománynak a kezdő és befejező dátumát, amelyből a jelentés készül, döntse el, mit tartalmazzon a jelentés és válassza ki a jelentés kiterjesztését „PDF – táblázatként”.

Létrejön egy PDF jelentés a táblázatban megadott mérésekkel és elküldi a rendszer az Ön e -mail címére. A PDF -fájlok nem szerkeszthetők, így tökéletes a dokumentációhoz.

 

A táblázatban található PDF jelentés példáját az alábbiakban mutatjuk be.

Új lehetőségek az érzékelők megjelenítésére a „Helyszín térképen”

Eddig a „Helyszín térképen” minden érzékelő egyszerre volt megjelenítve minden információval. A térképen az érzékelőt ábrázoló pont mellett megjelent annak neve, sorozatszáma, állapota és a mérési értékek.

Abban az esetben, ha a nagy szervezetek nagyszámú érzékelőt rendelnek egyetlen helyre, a térkép nehezen válik olvashatóvá, a felhasználóknak pedig problémákat okozhat a számukra érdekes információk megtalálása.

Az utolsó frissítéstől kezdve az Efento Cloud minden felhasználója eldöntheti, hogy mely érzékelők adatait kívánja megjeleníteni a térképen. A megjelenítési beállítások eléréséhez kattintson a „Térkép szerkesztése” elemre és jelölje be a megjeleníteni kívánt információk melletti jelölő négyzeteket.