SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI CÍM

  • Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

  • Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta és a GLS Hungary Kft. futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük. Minden csomag küldése előtt telefonon, vagy e-mailben egyeztetünk Tisztelt megrendelőinkkel, hogy a csomag időben célba érjen. Az egyeztetések után a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk és innentől kezdve nincs ráhatásunk a csomag útját illetően. Ezért kérjük, ha meggondolta magát és nem kéri a csomag küldését, úgy időben jelezze Vevőszolgálatunknak, hogy feleslegesen ne küldjük el csomagot, mert ez a Dipol Hungaria Kft.-nek is költségbe kerül. Megrendeléseiket célszerű legkésőbb 13.00 óráig elküldeni, mert amennyiben raktárunkban a termék megtalálható, úgy már másnap megkaphatja. A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

  • A szállítási díj minden termékünkre súlytól és mennyiségtől függetlenül egységesen: ingyenes!

MPL BOX ÉS POSTA PONT

  • Az MPL Box csomagok súlya nem lehet több 20 kg-nál és a doboz mérete maximálisan 50x31x35 cm lehet. A Posta Ponton a csomagok súlyhatára hasonlóan maximálisan 20 kg. lehet, azonban a csomag méretei kis mértékben eltérhetnek, de itt sem lehetséges a terjedelmes csomagok szállítása. Ezekben az esetekben kérjük, hogy a megrendeléseik teljesítéséhez először keressék meg Vevőszolgálatunkat.
  • Az automaták országszerte a nap 24 órájában hozzáférhetők. A Webáruházban leadott megrendeléseket a Posta által biztosított csomagautomatákban is átveheti. Az MPL dolgozói az Ön által megjelölt csomagautomatában fogják elhelyezni a megrendelt termékeket.
  • A Megrendelésének átvételéről SMS-ben kap tájékoztatást, melyet a Posta küld az Ön részére.
  • A csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Az Átvételkor fizet jelölésű csomagok az automatánál bankkártyával egyenlíthetők ki. Amennyiben ez idő alatt nem veszi át megrendelését, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében, de erről SMS értesítést fog kapni.
  • Csomagautomatával kapcsolatos kérdések és problémák esetén a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Posta ügyfélszolgálata a 06-1-421-7282-es telefonszámon
  • A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.