Efento blog

Mi az, ami történt? – 2022 október hónapban

Örömmel értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Efento Cloud nemrégiben frissítést kapott. A frissítés teljesítményjavításokat, kisebb hibajavításokat és egy csomó új szolgáltatást tartalmaz. A frissítés mostantól az összes Efento Cloud szervezet számára elérhető, és a felhasználóknak nem kell semmilyen műveletet tenniük. Minden változás leírása megtalálható az Efento Cloud kezelési utasításban.

Vezeték nélküli érzékelők támogatása legfeljebb hat csatornával

Az Efento vezeték nélküli érzékelők kezdeti verziói a három csatornát támogatták (pl. hőmérséklet, páratartalom, légnyomás). A közelmúltban akár hat csatorna támogatását is hozzáadtuk egyetlen eszközön. Választhat egy eszközt termékportfóliónkból, vagy az igényeinek megfelelően keverheti a csatornatípusokat (például hőmérséklet, páratartalom, levegőminőség, CO2 és két külső szonda). A legutóbbi frissítés után az Efento Cloud minden érzékelőtípust támogat, tetszőleges számú csatornával.

A riportok óránkénti tartományai

Amikor jelentést készítenek (PDF, CSV) az Efento Cloudból, a felhasználók percnyi pontossággal választhatják ki a jelentés időtartamát. Így például a jelentés most csak azokat a méréseket tartalmazhatja, amelyeket október 5-én 09:30 és 09:45 között végeztek. A frissítés előtt a jelentéskészítés során a felhasználók csak napokban választhattak tartományt, és a jelentések éjféltől éjfélig készültek.

Értesítés alacsony SMS számról

Az Efento Cloud számos felhasználója SMS-értesítést használ, hogy mindig értesüljön az általa figyelt eszközök állapotáról. Az SMS-értesítések feltöltési jóváíráson alapulnak – egy SMS küldéséhez egy jóváírás szükséges. Amikor a fennmaradó jóváírások száma csökken, az Efento Cloud értesíti a szervezet adminisztrátorait, és felkéri őket, hogy töltsék fel a krediteket. A frissítés után lehetőség van beállítani, hogy hány fennmaradó SMS-t küldjön el az értesítés. A platform 4 értesítést küld: ha a hátralévő SMS-ek száma a beállított érték alá csökken, ha a beállított érték 50%-a alá csökken, ha a beállított érték 25%-a alá csökken és ha már nem maradt SMS. Például, ha a felhasználó a hátralévő SMS-figyelmeztetést 20 SMS-re állítja, akkor az értesítések 20, 10, 5 és 0 SMS-re küldhetők el.

Héber fordítások

Az Efento Cloud és az Efento mobilalkalmazás most már elérhető héber nyelven is. Az Efento Cloud jelenleg hat nyelven érhető el: angol, héber, magyar, koreai, lengyel és spanyol.