Efento Inspector frissítés! – Támogatja a páratartalom érzékelőket új CSV formátumban

Egy hír, amit szívesen fogadnak felhasználóink, hogy a Google Play kínálatában egy frissítés történt az Efento Inspector alkalmazásban (3.4.1). A legfontosabb változás a páratartalom támogatásának bevezetése az érzékelőknél. Egy másik fontos változás a csv jelentések formázása – most az összes adatot az érzékelő egy fájlban tárolják, egy táblázat formájában (a korábbi verziók az adatok exportálása külön CSV fájlokban voltak). A frissítés ingyenes, javasoljuk töltse le a frissítést a Google Playen.

 Páratartalom érzékelők támogatása.

Az új alkalmazás teljes mértékben támogatja a páratartalom érzékelőket. Beállíthatja az értesítéseket, amennyiben meghaladja a páratartalom szintjét SMS / e-mail értesítésként, megtekintheti a páratartalom változásokat egy diagram formájában és a jelentéseket tartalmazó páratartalom méréseket. Az összeállítás nem különbözik a hőmérséklet érzékelők beállításától. Az alkalmazás automatikusan felismeri az érzékelő típusát (hőmérséklet / hőmérséklet és páratartalom), és megjeleníti a rendelkezésre álló lehetőségeket függően az érzékelők által mért paramétereknek. Ezen túlmenően javaslatokat készített elő a felhasználóknak, riasztási küszöbértékek új módjának beállítására vonatkozóan – “görgetés” teszi könnyebben kezelhetővé és intuitívak lettek a szöveges mezők.

Konfiguracja powiadomień SMS
Sensory temperatury i wilgotności widoczne na liście sensorów
Konfiguracja progów alarmowych temperatury i wilgotności

Új formátuma van az automatikus csv jelentéseknek

A felhasználók javaslatait figyelembe véve, az automatikus csv jelentések egy új módon lettek formázva. A 3.4.1-es verzióban a mérések összes érzékelőkből egy CSV fájlt szolgáltatnak táblázatos formában. Ez vonatkozik mind a rövid jelentés (értékek esetén) és a teljes jelentések vonatkozásában (értékek és események). Így a formázás megkönnyíti az adatokat böngészni és kinyomtathatja a hőmérséklet vagy a hőmérséklet és a páratartalom szintek összefoglalóit, amikor az okostelefon futtatja az Efento Inspector alkalmazást, támogatva a nagy számú érzékelőket. Az automatikus jelentések pdf formátumban való készítése nem változott – külön pdf fájl mérésekkel minden szenzorból. Egy példa, az automatikus jelentés készítve új csv formátumban elérhető itt

Przykładowy automatyczny raport csv w nowym formacie