Efento csatlakozik a WARP gyorsító programhoz a hub: raum segítségével

Az Efento csatlakozik a WARP gyorsító programhoz, amelyet a T-Mobile hub: raum szervezett. A program fő célja az innovatív európai induló vállalkozások növekedésének ösztönzése, valamint együttműködés a T-Mobile közötti együttműködés lehetőségeinek megteremtése.

efento-hubraum4

A program szakmai, magas érdem értékű és jól szervezett. Kreatív légkör: a raum terek lehetőséget nyújtanak arra, hogy frissen nézzék meg az érzékelőket, a megfigyelési és a mérési adatokat. Volt egy esélyünk arra, hogy ötleteinkkel ütköztessük az Egyesült Királyság, Franciaország és Lengyelország különböző szektorainak és iparágainak szakértőit.

efento-hubraum2efento-hubraum1efento-hubraum3

A WARP gyorsító program négy hetes intenzív munkát jelent, ekkor az induló vállalkozások elemzik és frissítik üzleti modelljüket, együttműködési lehetőségeket keresnek a T-Mobile-vel – a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójával. Ez a program már a 6. kiadás, eddig 58 vállalat vett benne részt a 3000 pályázó közül. Most fejeztük be a program első szakaszát, és meghatároztuk termékeink és szolgáltatásaink kulcsfontosságú területeit.

Honnan származik a WARP név?

“A Warp meghajtó elméletileg gyorsabb, mint a könnyű (FTL) meghajtórendszer. A warp meghajtóval felszerelt űrhajó nagyságrenddel nagyobb látszólagos sebességgel száguldhat, mint a fény “
– Montgomery Scott, Chief Engineer USS Enterprise 

Bővebb információ a  hub:raum és WARP gyorsító programról.