Az új üzleti verzió ügyfeleink számára rendben működik!

Örömmel jelentjük be, megkezdte működését az új üzleti platform honlapunkon. Mostantól kezdve meg tudja vásárolni a termékeket közvetlenül a honlapunkon.
iconset-622094_1920

Az üzletben lehetőség van különböző fizetési módokra, mint bankkártya, előreutalás vagy utánvéttel történő fizetés. A csomagokat hétfőtől péntekig küldjük, miután a rendelését befejezte, hogy minél gyorsabban megkaphassa. A szállítás a GLS vagy a Magyar Posta futárszolgálatával történik.

Mostantól kezdve mi is tájékoztatjuk Önt a megrendelés állapotáról – akár folyamatban van, elküldtük vagy már kiszállították. Ezért nem kell aggódnia – így teljes képet alkothat róla, hogy mi történt a küldeménnyel, ha a terméket már kifizette.

Ahhoz, hogy megvásárolhassa az Efento termékeket egyetlen dolga van, amit meg kell tennie, lépjen be az E-Bolt részbe. Itt megtalálja a különböző kategóriákat, mint például loggerek, érzékelők és Gateways. Válassza ki azt azt a termékkört, amelyik érdekli Önt és böngéssze azokat a bizonyos termékeket. Emellett minden termék részletes leírását is megtalálhatja. Ez magában foglal valamennyi információt a fizikai tulajdonságokról, alkalmazásuk kapcsolódik a termékekhez és a leírás arról, hogyan segíthet a problémák megoldása érdekében a cégének.