Az Efento Cloud októberi frissítése

Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett az új frissítés az Efento Cloud platformra. A frissítés automatikusan minden felhasználó számára elérhető, külön díj nélkül.

A legfontosabb változások:

  • Érzékelők cseréjének lehetősége
  • Értesítés az alacsony SMS státuszról
  • Az érzékelők hozzáadási módjának megváltoztatása

Loggerek cseréje

Az érzékelők cseréjére vonatkozó frissítésnek köszönhetően a felhasználó szabadon cserélheti a loggereket adatvesztés nélkül és az aktuális mérések folyamatosságával, pl. az érzékelő időszakos kalibrálása esetén. A logger cseréjére a konfiguráció menüjéből kerülhet sor. A felhasználó kiválasztja az érzékelőt, amelyet cserélni kíván és az új listából kiválasztja azt az eszközt, amelyet a helyére kell helyezni. A mért adatok és a cserélt érzékelő konfigurációja (riasztási szabályok, automatikus jelentések) folyamatosan megmarad és az új érzékelő megkezdi az adatátvitelt. A cserével kapcsolatos információk a rendszernaplóban megmaradnak.

A logger cseréjéhez nem szükséges további licencet vásárolni.

                                                           Az érzékelők cseréje az Efento Cloud legújabb verziójában

 

 

Értesítés az alacsony SMS státuszról

 

 

A frissítéssel a szervezet rendszergazdái tájékozódnak az SMS-fiók alacsony állapotáról. Amikor az elérhető SMS-szám 15 alá csökken, automatikusan értesítéseket küldünk e-mailben a szervezet összes rendszergazdájának, az aktuális SMS egyenleggel kapcsolatos információkkal együtt. Az értesítések automatikusan bekapcsolnak és nem kapcsolhatók ki.

                                                                                              E-mail értesítés az alacsony SMS állapotról

 

Az érzékelők hozzáadási módjának megváltoztatása

 

Megváltozott az új érzékelők felvételének módja is. Eddig a licenckulcsot az egyes szenzorokhoz rendelték hozzá. A frissítés után a kulcsot hozzárendelik a szervezet számára és lehetővé teszi a megadott számú érzékelő hozzáadását. Ez a megoldás azt eredményezi, hogy sok érzékelő egyszerre történő hozzáadása gyors és kényelmes. Ezenkívül lehetőség van a loggerek cseréjére is a szervezeten belül, amíg el nem érik az érzékelők engedélyszámait.

További frissítések:

  • A hely hozzáadása a riasztások lapon
  • Hely hozzáadása a szabályokhoz
  • A hely rövidített neveinek eltávolítása (három karakterből álló szervezeti kód)

Hely hozzáadása a szabályokhoz

A szabály könyvjelzőjén megjelenik a hely füle, amely lehetővé teszi a kiválasztott helyre vonatkozó riasztási szabályok gyors és egyszerű kiszűrését. Ennek köszönhetően például Krakkó helyének kiválasztásával láthatjuk a Krakkóhoz rendelt felvevők összes riasztási szabályát, míg a többi riasztási szabály nem látható. Ez lehetővé teszi a szabályok kényelmes csoportosítását, különösen a nagyobb szervezetekben.

                                                                          A helyfa frissítése a riasztási szabályokhoz

 

A “Hely” oszlop hozzáadása a riasztásokhoz

 

A Riasztások lapon megjelenik egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a szűrést egy adott hely alapján. Ennek köszönhetően könnyen láthatja az érzékelőkkel kapcsolatos riasztásokat a kiválasztott helyen.
Az októberi Efento Cloud frissítés részeként a “Hely” oszlop felkerült a Riasztások fülre

                               Az októberi Efento Cloud frissítés részeként a “Hely” oszlop felkerült a Riasztások fülre

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]