bg-leki-szczepionki

Vakcinák hőmérsékleti felügyelete

Megfelel a követelményeknek ezen a területen

65.500 Ft. Nézzen be az E-boltba

Az Efento Inspector egy olyan megoldás, amely ajánlott a klinikák és egészségügyi központok orvosi hűtőszekrények hőmérsékletének ellenőrzésére. A rendszer bázisállomása a kijelzővel és vezeték nélküli érzékelőkkel kommunikál az állomással. A rendszer lehetővé teszi többek között, SMS/e-mail riasztások küldését az automatikusan generált jelentésekről, hangos riasztással jelezni a küszöbértékek meghaladását, valamint az áramkimaradás bekövetkeztét a létesítményben.

Miért az Efento Inspector?

 • Figyelmeztetések és riasztások

  SMS és email értesítések, hang riasztások

 • Bizonyított és biztonságos

  Megfelel a nemzeti szabályok előírásainak

 • Egyszerű konfigurálás

  A rendszer konfigurációja kevesebb mint 15 perc alatt kivitelezhető

 • Teljes ellenőrzése az eseményeknek

  A mért hőmérséklet rögzítése és automatizált jelentések a mérésekről

Vezeték nélküli hőmérséklet felügyelete orvosi hűtőszekrényekben

A rendszer  bázisállomása (okostelefonon futó legalább Android 4.4 és Bluetooth 4.0 rendelkezik) a kijelzővel, valamint a vezeték nélküli érzékelőkkel kommunikál az állomással. Az alkalmazás a bázisállomásra telepítve regisztrálja a hőmérséklet mérés adatait és SMS-t/e-mail értesítést küld amennyiben a hőmérséklet küszöbértéke meghaladja az előre meghatározott  biztonságos hőmérséklet tartományát.

Az Efento rendszer központi eleme a bázisállomás, amely kezeli az érzékelőket, automatikusan küldi az e-maileket és az SMS értesítéseket, valamint rögzíti az elemzéshez szükséges adatokat. A rendszer figyelmezteti a felhasználókat az előre meghatározott hőmérsékleti küszöbértékek túllépéséről, áramszünetről (kapcsolás az akkumulátortöltésre ), valamint a kommunikáció elvesztését az érzékelővel.

Egy bázisállomás képes akár 20 érzékelők is támogatni, ahol  a maximális távolság a bázisállomás és az érzékelő között nem több 20 méternél zárt térben.

Az Efento rendszer megfelel a nemzeti szabályozások tipikus követelményeinek az orvosi hűtőszekrények felügyeletéről.

Az Efento rendszer úgy lett kialakítva, hogy annak beállítása bárki által lehetséges

Körülbelül 15 perc alatt a rendszer konfigurálható. Csak figyelje meg az oktató videót és kövesse azt önállóan!