bg-transport-lekow

Hőmérséklet és páratartalom

felügyelet távoli elérés, SMS és e-mail riasztások, automatikus jelentések

Kérjen egy demót

Az Efento Cloud egy megoldás gyógyszeráru-nagykereskedők számára, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat is ellenőrizni kell több tíz vagy akár több száz ponton, és hasonló létesítményekben különböző helyszíneken, például a gyógyszertári hálózatokban. Az adatok elküldhetők a platformhoz bárhonnan, és az információk rendelkezésre állnak az arra felhatalmazott személyzet számára egy web böngészőn keresztül. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megjelenítse a mérési adatokat, jelentéseket bármennyi ideig, beállítsa az SMS / e-mail riasztásokat. Hozzáférés az Efento Cloud szolgáltatáshoz ingyenes.

Miért az Efento Cloud?

 • Alacsony költségű kivitelezés

  Hozzáférés a platformhoz mindig ingyenes. Vásároljon érzékelőket és kezdje meg felügyelni a feltételeket még ma!

 • Egyszerű beállítás és üzemeltetés

  Ez úgy 10 egynéhány percet vesz igénybe a rendszer beállításhoz

 • Egy sorozata az érzékelőknek

  Hőmérséklet, páratartalom és a légköri nyomás felügyelete

 • Az előírásoknak való megfelelés

  Az Efento Cloud platform igazítható a nemzeti jogszabályokhoz


Komplett távfelügyeleti rendszer

Az Efento rendszer érzékelők mérik a hőmérsékletet és a páratartalmat, az Efento Gateway összegyűjti és továbbítja a mérési adatokat az Efento Cloud szerver platformjához.

A szerver platform az “agya” az egész rendszernek, amely menti a mérési adatokat, a felhasználók hozzáférhetnek az adatokhoz bárhonnan a világon, és dönthet SMS/e-mail értesítések küldéséről is. A mérési adatok származhatnak a különböző városokban elhelyezett érzékelőkről, és a rendszer adminisztrátora képes kezelni az adatokat sokféleképpen, például a csoport csak az egyes adatokhoz, a felhasználók a kiválasztott érzékelőkhöz, stb. kaphatnak hozzáférést. Mivel a platform egy “felhő” szolgáltatás, a felhasználóknak az Efento rendszerekben nem kell törődni a szerverek futtatásával/bérlésével!

A rendszert úgy tervezték, hogy racionalizálja a konfigurációs folyamatot – úgy tíz egynéhány perc alatt!