bg-museum-srodowisko

Környezetvédelmi feltételek

Szigorú ellenőrzés alatt

Kérjen egy demót

Az Efento Cloud egy megoldás a múzeumok és művészeti galériák számára hogy nyomon tudják követni a hőmérséklet és a páratartalmat több tíz vagy akár több száz ponton. A platform információkat gyűjt minden helyzetről és az erre felhatalmazott személyzet hozzáférhet egy web böngészőn keresztül. A funkciók közé tartozik az adatok megjelenítése, jelentések készítése bármilyen időszakból, SMS/e-mail riasztások beállítása. A hozzáférés az Efento Cloud szolgáltatáshoz ingyenes.

Miért az Efento Cloud?

 • Alacsony költségű kivitelezés 

  Hozzáférés a platformhoz mindig ingyenes. Vásároljon érzékelőket és kezdje el a megfigyelést még ma!

 • Egyszerű konfigurálás és üzemeltetés

  Ez úgy 10 egynéhány percet vesz igénybe a rendszer konfigurálásához

 • Érzékelők egész sora

  Hőmérséklet, páratartalom és a légköri nyomás felügyelete

 • Preservation of exhibits

  If the temperature or humidity exceeds the permissible range, you will be informed by SMS and/or email

TELJES TÁVFELÜGYELETI RENDSZER

Az Efento rendszer áll a hőmérséklet, páratartalom és a légköri nyomást mérő érzékelőkből, az Efento Gateway összegyűjti és továbbítja a mérési adatokat az Efento Cloud szerver platformjára.

A szerver platform az “agya” az egész rendszernek, amely menti a mérési adatokat, a felhasználók hozzáférhetnek az adatokhoz bárhonnan a világon, és dönthet SMS/e-mail értesítések küldéséről is. A mérési adatok származhatnak a különböző városokban elhelyezett érzékelőkről, és a rendszer adminisztrátora képes kezelni az adatokat sokféleképpen, például a csoport csak az egyes adatokhoz, a felhasználók a kiválasztott érzékelőkhöz, stb. kaphatnak hozzáférést. Mivel a platform egy “felhő” szolgáltatás, a felhasználóknak az Efento rendszerekben nem kell törődni a szerverek futtatásával/bérlésével!running/renting servers!

A rendszert úgy tervezték, hogy racionalizálja a konfigurációs folyamatot – úgy tíz egynéhány perc alatt!