bg-transport

Élelmiszer termékek Szállítása

Egyszerű, praktikus és sokoldalú megoldás

Kérjen egy demót

Az Efento Transport egy rendszer a hőmérséklet megfigyelésére és rögzítésére a szállítás során, résztvevői vezeték nélküli hőmérséklet érzékelőkkel működnek együtt, az alkalmazás ingyenesen elérhető az Android telefonok számára. A rendszer rögzíti a hőmérsékleti értékeket, figyelmezteti a felhasználót hangjelzéssel a hőmérsékleti küszöbök meghaladása esetén, jelentéseket generál és elküldi azokat e-mailen keresztül, GPS-t használ a szállítási útvonalon és támogatja a szállítmányok elosztását.

Miért az Efento Transport?

 • Automatikus riasztások és értesítések

  Riasztás a sofőrnek és SMS/e-mail riasztások a túlzott hőmérséklet miatt

 • Szállítmányok regisztrációja

  Lehetőség regisztrálni a szállítmány azonosító számait és az átadott rakományokat

 • Kényelmes és könnyen használható

  Fejlett megoldás erős összpontosítással a felhasználó kényelmét és a könnyű kezelhetőséget szolgálja

 • Jelentések – kényelem és ökológia

  A jelentések az útvonalról elküldhetők e-mailekben, vagy feltölthetők egy szerverre – nincs szükség nyomtatásra

Efento Transport – rugalmas rendszer a hőmérséklet  felügyeletére a szállításban

Az Efento Transport lehetővé teszi a felhasználóknak a hőmérséklet rögzítését az áru szállítása során, valamint riasztást ad, ha a hőmérséklet meghaladja a beállított küszöbértékeket, támogatja a szállítmányok elosztását, regisztrálja a futásteljesítményt

A rendszer áll Efento hőmérséklet érzékelőkből, amelyek okostelefonokkal vagy tabletekkel kommunikálnak Bluetooth 4.0 interfésszel és támogatást kaphatnak egy szerveren.

Az ajánlott alkalmazás telepítve a mobil eszközökön fut az Android rendszerben, ami lehetővé teszi a felhasználóknak a szállított termékek hőmérsékletének rögzítését, ha a hőmérséklet meghaladja a beállított küszöbértéket riasztást küld, regisztrálja a járművek helyzetét (GPS) és futásteljesítményét, jelentést küldhet a címzettnek, támogatja a rakomány elosztását ( beleértve a kód szkennelését), adatokat küld a rakományért felelős  megbízott szervereihez. A rugalmas alkalmazás összekapcsolható bármilyen logisztikai/raktározási/ERP szoftverrel.