bg-magazyny-i-chlodnie

Raktárak és hűtőházak

Széleskörű hőmérséklet és a páratartalom felügyelet

Kérjen egy demót

Az Efento Cloud egy megoldást kínál az élelmiszer-raktárak és hűtőtárolók számára, hogy figyelemmel követhessék a hőmérsékletet és a páratartalmat több tíz vagy akár több száz ponton, valamint a kisebb létesítményeknél, amelyek szétszórt helyszíneken találhatók, például üzletláncok. A platform információkat gyűjt minden helyről és az erre felhatalmazott személyzet hozzáférhet ehhez egy web böngészőn keresztül. A funkciók közé tartozik az adatok megjelenítése, jelentések generálása bármilyen időszakról, SMS/e-mail riasztások konfigurálása. A hozzáférés az Efento Cloud-hoz ingyenes.

Miért az Efento Cloud?

 • Alacsony költségű megvalósítás

  Hozzáférés a platformhoz mindig ingyenes. Vásároljon érzékelőket és kezdje el az ellenőrzéseket még ma!

 • Egyszerű konfigurálás és üzemeltetés

  Ez úgy 10 egynéhány perc a rendszer konfigurálásához

 • Egy sor érzékelő

  Hőmérséklet, páratartalom és légnyomás ellenőrzése

 • Biztonságban a termékek

  A raktározott termékek biztonsága köszönhető a folyamatos ellenőrzésnek a tárolási környezetben


Komplett távfelügyeleti rendszer

Az Efento rendszer szenzorai mérik a hőmérsékletet, a páratartalmat és a légköri nyomást, az Efento Gateway összegyűjti és továbbítja a mérési adatokat az Efento Cloud szerver platformjához.

A szerver platform az “agya” az egész rendszernek, amely menti a mérési adatokat, a felhasználók hozzáférhetnek az adatokhoz bárhonnan a világon, és dönthet SMS/e-mail értesítések küldéséről is. A mérési adatok származhatnak a különböző városokban elhelyezett érzékelőkről, és a rendszer adminisztrátora képes kezelni az adatokat sokféleképpen, például a csoport csak az egyes adatokhoz, a felhasználók a kiválasztott érzékelőkhöz, stb. kaphatnak hozzáférést. Mivel a platform egy “felhő” szolgáltatás, a felhasználóknak az Efento rendszerekben nem kell törődni a szerverek futtatásával/bérlésével!

A rendszert úgy tervezték, hogy racionalizálja a konfigurációs folyamatot – úgy tíz egynéhány perc alatt!