bg-haccp

HACCP

Hőmérséklet rögzítése kritikus pontokon

Nézzen be az E-Boltba!

Az Efento Logger egy vezeték nélküli hőmérséklet és páratartalom adatgyűjtő/rögzítő okostelefonokkal és táblagépekkel kommunikál Bluetooth 4.0 funkcióval. Az adatgyűjtő memóriája akár 28 000 mérést ment, amelyet később vezeték nélkül továbbíthat egy telefonra vagy tabletre. Az Efento Loggerek támogatják az ingyenes alkalmazást az Android készülékek számára.

Miért az Efento Logger?

 • Könnyű kezelhetőség

  Nem kell a járművezetőknek számítógép és kábelek

 • Magas memória kapacitás

  Akár 28 000 mérés mentésére

 • Egyszerű használat

  Hosszú tartománya és hosszú élettartama a vezeték nélküli adatgyűjtőknek

 • Hőmérséklet és páratartalom regisztrációja

  Vigyázz a megfelelő tárolásra és élelmiszer-feldolgozásra

Efento Logger együttműködik a telefonokkal és tabletekkel

Az adatok továbbítására a vezeték nélküli kommunikációs technológiát használja, lehetővé téve az adatokat a rögzítőből/adatgyűjtőből olvasni az eszköz fizikai hozzáférése nélkül – elfelejtheti az adatgyűjtő kihúzását a szekrényből vagy a tárolójából és azt a számítógépéhez csatlakoztatni!

Az Efento Loggerek rögzítik a hőmérsékletet, a paramétereket, amelyek elengedhetetlenül fontosak a feldolgozás és az élelmiszer termékek tárolása szempontjából. Mindegyik készülék akár 28 000 mérést rögzíthet, amelyek másodperceken belül hozzáférhetők.

Fő jellemzője az Efento Loggereknek, hogy képesek a méréseket vezeték nélkül továbbítani. Önnek csak a mobilkészülékével egy adatgyűjtőhöz kell közelíteni, és az adatokat továbbítja a telefonra vagy a tabletre. Egy készülék korlátlan számú adatgyűjtőt támogathat – egyszerűen válasszon ki egyet a listából a kijelzőn.

A legkényelmesebb a hőmérséklet és páratartalom adatgyűjtőt használni

Felejtse el a számítógépet, a drivereket, kábeleket!

Nézze meg a videó bemutatót és láthatja, milyen egyszerű ez!