bg-slider-transport

Efento Transport

Rugalmas a hőmérséklet felügyeletére és rögzítésére a szállításnál

Kérjen egy demót

Az Efento Transport egy rugalmas rendszer a hőmérséklet megfigyelésére és rögzítésére a szállításnál, a vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelők tagjai pedig együttműködnek az ingyenes alkalmazással elérhető Android telefonokkal. Az ajánlott alkalmazás telepítve van a mobil eszközökön futó Android rendszerben, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a szállított termékek hőmérsékletének rögzítését, riasztást küld amennyiben a hőmérséklet meghaladja a beállított küszöbértéket, regisztrálja helyzetét és futásteljesítményét (GPS) a járműveknek, jelentést küldhet a címzettnek, támogatja a rakományok elosztását (beleértve a kód szkennelését), hogy adatokat küldjön szerverekre, a szállítási szervek számára.

Kinek?

 • Gyógyszerek szállítása

  Gyógyszer nagykereskedők, vállalatok szállítanak gyógyszereket és vakcinákat

 • Élelmiszerek szállítása

  Vállalatok szállítanak mezőgazdasági termékeket és élelmiszereket, élelmiszer-összetevőket stb.

 • Állatok szállítása

  Vállalatok szállítanak sertéseket, szarvasmarhákat és baromfikat

Miért az Efento Transport?

 • Kényelmes és könnyen használható

  A fejlett megoldás erősen összpontosít a felhasználó kényelmére és a könnyű kezelhetőségre

 • Jelentések – kényelem és ökológia

  Jelentések küldhetők az útvonalról, e-mailek küldhetők, vagy feltölthetők egy szerverre – nincs szükség nyomtatásra

 • Automatikus riasztások és figyelmeztetések

  Riasztás a sofőrnek és SMS/e-mail riasztások a túlzott hőmérséklet miatt

 • Szállítmányok regisztrációja

  Lehetőség regisztrálni a szállított és átadott szállítmányok azonosító számait

Efento Transport – rugalmas rendszer a hőmérséklet megfigyelésére és rögzítésére a szállítás során

Az Efento Transport lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rögzítse a hőmérsékletet az áru szállítása során, valamint riasszon amennyiben a hőmérséklet meghaladja a beállított küszöbértéket, támogatja a rakományok elosztását, regisztrálja a futásteljesítményt.

A rendszer Efento hőmérséklet-érzékelőkből áll, amely kommunikál az  okostelefonokkal vagy tabletekkel Bluetooth 4.0 interfésszel, és támogathat egy szervert.

Az ajánlott alkalmazás telepítve van a mobil eszközökön futó Android rendszeren, lehetővé teszi a felhasználóknak a szállított termékek hőmérsékletének rögzítését, riasztást küld, ha a hőmérséklet meghaladja a beállított küszöbértéket, regisztrálja a helyzetét és futásteljesítményét (GPS) a járműveknek, jelentést küldhet a címzettnek, támogatja a rakomány elosztását ( beleértve a kód szkennelését), adatokat küldjön szerverekre a szállítási szervek számára. A rugalmas alkalmazás összekapcsolható bármilyen logisztikai / raktározási / ERP szoftverrel.