bg-slider-cloud

Efento Cloud

Teljes rendszer hőmérséklet és páratartalom távfelügyeletére
SMS és e-mail riasztásokkal

Kérjen egy demót

Az Efento Cloud egy szerver platform, amely lehetővé teszi a folyamatos környezeti feltételek figyelését bármely helyen, például gyógyszer-nagykereskedők, hűtőházak, tároló helyiségek, szerver helyiségek, stb. Az igényektől függően a rendszer több száz mérési pontból kialakítható Efento érzékelőkkel . Az adatok elküldhetők a platformhoz bármely helyről, és az információk rendelkezésre állnak az arra meghatalmazott személyek számára egy web böngészőn keresztül. A platform lehetővé teszi a felhasználóknak a mérési adatok megjelenítését, a generált jelentéseket bármely ideig láthatók, konfigurálja az SMS / e-mail riasztásokat. Az Efento Cloud ingyenes hozzáférést biztosít.

Kinek?

 • Gyógyszerek és gyógyszertárak

  Gyógyszer-nagykereskedők, kórházak, klinikák, gyógyszertárak

 • A termékek tárolása

  Raktárakban tárolt termékek érzékenyek a hőmérsékletre és a páratartalomra

 • Ingatlanok

  Irodaházak, csarnokok és más nagyobb tulajdonok

 • Mezőgazdaság és élelmiszeripar

  Üvegházak, hűtőházak, raktárak és egyéb más létesítmények, ahol fontos figyelemmel kísérni a hőmérsékletet és a páratartalmat

Miért az Efento Cloud?

 • Alacsony költségű kivitelezés

  A platformhoz való hozzáférés mindig ingyenes. Az érzékelők megvásárlásával a felügyeleti feltételek megteremtődnek még ma!

 • Egyszerű konfigurálás és üzemeltetés

  Ez úgy 10 percet vesz igénybe a rendszer konfigurálásához

 • Távoli tartomány  és hosszú működési idő

  Nagy kapacitású elem gondoskodik a minimum két éven át tartó működésről, amely karbantartásmentesen működteti az érzékelőket

 • Többféle érzékelő

  Hőmérséklet, páratartalom és a légköri nyomás mérésére szolgáló érzékelők

Komplett távfelügyeleti rendszer

Az Efento rendszer szenzorokból áll, amelyek mérik a hőmérsékletet és a páratartalmat, az Efento Gateway összegyűjti és továbbítja a mérési adatokat az Efento Cloud szerver platformhoz.

A szerver platform az “agya” az egész rendszernek, amely menti a mérési adatokat, segítségével a felhasználók hozzáférhetnek az adatokhoz bárhonnan a világon, ha úgy dönt, SMS / e-mail értesítéseket küld. A mérési adatok származhatnak a különböző városokban elhelyezett érzékelőkből, és a rendszer rendszergazdája képes kezelni az adatokat sokféleképpen, például csoport az egyes adatokhoz, egyes felhasználók hozzáférést kaphatnak a kiválasztott érzékelőkhöz, stb. Mivel a platform egy “felhő” szolgáltatás, az Efento rendszer felhasználóinak nem kell törődni a szerverek bérlésével/futtatásával.  Fontosnak tartjuk az adatok biztonságát is.

A rendszert úgy tervezték, hogy racionalizálja a konfigurációs folyamatot – úgy tíz egynéhány perc alatt!