bg-warunki-srodowiskowe

Környezetvédelmi feltételek

Ellenőrzés alatt tartva

Próbálja ki ingyen

Az Efento Cloud lehetővé teszi a környezeti feltételek folyamatos figyelését tárolóhelyiségekben, szerver szobákban, bérelhető kölcsönző helyiségekben, stb. Az igényektől függően a rendszer több több száz mérési pontból állhat Efento érzékelőkkel. Az adatok elküldhetők a platformhoz bárhonnan, és az információk rendelkezésre állnak az engedéllyel rendelkező munkatársak számára egy web böngészőn keresztül. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára a mérési adatok megjelenítését bármely időtartamig, SMS / e-mail riasztások konfigurálását. Az Efento Cloud ingyenes hozzáférést biztosít.

Miért az Efento Cloud?

 • Olcsó kivitelezés

  Hozzáférés a platformhoz mindig ingyenes lesz. Vásárolja meg érzékelőket és kezdje meg az ellenőrzéséket még ma!

 • Egyszerű konfigurálás és üzemeltetés

  A rendszer konfigurálása 10 egynéhány percet vesz igénybe

 • Érzékelők egész sora

  Hőmérséklet, páratartalom és légköri nyomás felügyelete

 • Költségcsökkentés

  A hőmérséklet folyamatos figyelése lehetővé teszi az optimális terv kiválasztását a fűtési/hűtési, villamosenergia-költségek csökkentésében


Komplett távfelügyeleti rendszer

Az Efento érzékelők rendszere áll hőmérséklet, páratartalom és a légköri nyomásmérőkből, az Efento Gateway összegyűjti és továbbítja a mérési adatokat az  Efento Cloud szerver platformjához.

A szerver platform az “agya” az egész rendszernek, amely menti a mérési adatokat, a felhasználók hozzáférhetnek az adatokhoz bárhonnan a világon, és dönthet SMS/e-mail értesítések küldéséről is. A mérési adatok származhatnak a különböző városokban elhelyezett érzékelőkről, és a rendszer adminisztrátora képes kezelni az adatokat sokféleképpen, például a csoport csak az egyes adatokhoz, a felhasználók a kiválasztott érzékelőkhöz, stb. kaphatnak hozzáférést. Mivel a platform egy “felhő” szolgáltatás, a felhasználóknak az Efento rendszerekben nem kell törődni a szerverek futtatásával/bérlésével!

A rendszert úgy tervezték, hogy racionalizálja a konfigurációs folyamatot – úgy tíz egynéhány perc alatt!