efento banner 01 Megnézem a részleteket IoT MEGOLDÁSOK Vezeték nélküli érzékelők széles
választéka és IoT platform
efento banner 05 IoT MEGOLDÁSOK Megnézem a részleteket Vezeték nélküli érzékelők széles
választéka és IoT platform
efento banner 02 IoT MEGOLDÁSOK Megnézem a részleteket Vezeték nélküli érzékelők széles
választéka és IoT platform
efento banner 04 IoT MEGOLDÁSOK Vezeték nélküli érzékelők széles
választéka és IoT platform
Megnézem a részleteket
efento banner 03 IoT MEGOLDÁSOK Vezeték nélküli érzékelők széles
választéka és IoT platform
Megnézem a részleteket

Bestsellerek

KÉSZLET A HŰTŐSZEKRÉNYEK HŐMÉRSÉKLET FELÜGYELETÉRE – ára 79.900 Ft.

Ez az NB-IoT szett kínálja a legújabb és egyik legmodernebb megoldást a vezeték nélküli hőmérséklet rögzítésére és ellenőrzésére hűtőszekrényekben vagy olyan helyiségekben, ahol a hirtelen hőmérséklet-változásra érzékeny termékeket tárolják (pl. oltóanyagok, gyógyszerek, élelmiszerek, gyümölcs és- zöldségtárolók, stb.).

 • A készletek 2 évre fizetett SIM-kártyát tartalmaznak (2 év után távolról is feltölthetők).
 • Önálló telepítés – 15-30 perc (egyszerű – nézze meg a videót)
 • Gyógyszertárakban, háziorvosi hűtőkben és laboratóriumokban
 • Folyamatos, bármikor dokumentálható tárolási adatok az ellenőrzések során
 • Garancia 2 év
 • Megfelel a rendeleti előírásoknak, amelyek a gyógyszerek kötelező tárolására vonatkoznak
 • SMS-értesítéseket küld, havi jelentéseket készít
 • Mindezeket a szolgáltatásokat vezeték nélkül biztosítja

A “Kalibrálás kiterjesztett garanciával” a program hatálya alá tartozik.

+ Előnyök:

 • nagyon kedvező ár, sokoldalú felhasználhatóság
 • megbízhatóság
 • egyszerű telepítés vezeték nélkül,
 • élettartam garancia (a kalibrációs szolgáltatás kétévente történő igénybevétele minden alkalommal további 2 évvel meghosszabbítja a garanciát)
 • bejelentkezés után az adatok valós időben láthatóak bármely számítógépen vagy okostelefonon

Hátrányok

 • a gyakorlati tapasztalatok alapján nincs, mivel a  jelek az ország nagy részét most már lefedik (amennyiben ilyen mégis előfordulna, úgy ügyfelünk korrekciót és visszatérítést kap levonások nélkül)

TERMÉKEK

 

A vezeték nélküli érzékelő adatrögzítők két csoportját kínáljuk: NB-IoT és Bluetooth Low Energy. Az érzékelők több mint 25 féle fizikai mennyiséget mérnek. Többek között: hőmérséklet, páratartalom, légköri nyomás, nyomáskülönbség, gáz, szivárgás, nyitás/zárás. Kérésre az adatrögzítők kalibrációs tanúsítvánnyal is szállíthatók.

Vezeték nélküli érzékelők igényeknek megfelelően

Ble sensors efentoBluetooth Low Energy érzékelők

 Több mint 20 típusú Bluetooth Low Energy vezeték nélküli érzékelő, amely kommunikál az okostelefonokkal, táblagépekkel vagy BLE gateway-ekkel. Az érzékelők teljesen kompatibilisek az Efento Cloud platformmal és a mobilalkalmazásokkal és integrálhatók harmadik fél IoT platformjaival vagy mobilalkalmazásaival.

A Bluetooth Low Energy Energy érzékelő naplózók alkalmasak olyan helyeken, ahol több paramétert is ellenőriznek egy / szomszédos helyiségben: gyógyszertárak, kórházak, gyógyszer-nagykereskedések vagy nagy klinikák.

 

NB-IoT érzékelők

Az NB-IoT-adatrögzítő érzékelők a mobilhálózaton keresztül továbbítják az adatokat az Efento Cloud platformra, így a felhasználónak nem kell hálózati infrastruktúrát kiépítenie az adatátvitelhez. Az adatrögzítők akkumulátorról működnek, amely több évig garantálja a folyamatos működést. A naplózó érzékelők Bluetooth-interfésszel is fel vannak szerelve, amely lehetővé teszi az adatok helyi leolvasását a készülék memóriájából és konfigurálását egy ingyenes mobilalkalmazás segítségével.

Az NB-IoT érzékelők minden olyan helyen jól működnek, ahol az egyes paramétereket felügyelni és rögzíteni, naplózni szükségesek: klinikák, élelmiszerboltok, villanyóra-leolvasás, növénytermesztés vagy raktárak.

Efento Cloud – IoT platform az érzékelők adataihoz

VÉGSŐ MEGOLDÁS

Efento Cloud

Az LTE-M és az NB-IoT érzékelők közvetlenül az Efento Cloud platformra küldik az adatokat, ugyanakkor a Bluetooth Low Energy ezt az Efento Gateway-en keresztül teszi. A platform tárolja és elemzi az adatokat, tájékoztatja a felhasználókat az esetleges rendellenességekről, jelentéseket generál és elküldi a felhasználók e-mailjeire. A Platform tetszőleges számú érzékelővel rendelkezhet, függetlenül attól, hogy egyetlen eszközről vagy több ezer eszközről van szó. A felhasználók webböngészőn vagy mobilalkalmazáson keresztül férhetnek hozzá a platformhoz a világ bármely pontján.

A MI HARDVERÜNK + AZ ÖN SZOFTVERE

Integrációk

Az Efento érzékelők szabványos kommunikációs protokollokat használnak, és könnyen integrálhatók harmadik fél IoT platformjaiba, szoftveres megoldásaiba vagy mobil alkalmazásaiba. Minden szükséges dokumentációt (SDK-kat, API-kat, kommunikációs protokollt) átadhatunk Önnek, hogy hardverünkön alapuló saját IoT-megoldást dolgozzon ki. A kommunikációt, a biztonságot és az eszközkezelést ránk is bízhatja és felhőből felhőbe integrálhatja a RESTful API-t.

AJÁNLOTT ÉS KIPRÓBÁLT MEGOLDÁSOK

Különösen a vállalkozása számára

Egészségügy

Vakcinák, gyógyszerek, vér, sejtek általános orvosi hőmérséklet felügyeleti rendszere. Környezeti körülmények figyelemmel kísérése kórházakban, klinikákon és más egészségügyi intézményekben

 

Élelmiszer és mezőgazdaság

Távoli környezetben lévő felügyeleti rendszer, amely megfelel a nemzeti és a HACCP előírásoknak. Megoldások a mezőgazdaság, élelmiszeripar, élelmiszerboltok és nagy szupermarketek számára.

Ingatlanok

Környezeti feltételek távfelügyelete az elektromos áram a vízfogyasztás területén a kereskedelmi és lakóépületekben. Hatékony létesítménykezelés a karbantartási és felügyeleti költségek csökkentéséért

Múzeumok

A múzeumok, galériák és műemléki helyszínek környezeti feltételeinek ellenőrzése annak érdekében, hogy a kiállítási tárgyak számára a legjobb klímát biztosítsák.

 

Gyógyszerészet

FDA21 CFR Part11, GDP és GMP kompatibilis környezeti felügyeleti rendszer a gyógyszerészettel kapcsolatos folyamatok számára, gyógyszerek, vakcinák tárolásához, forgalmazásához és szállításához

Integrátorok & Telekommunikáció

Az Efento termékek integrálása harmadik féltől származó szoftverekkel, dedikált IoT termékek és megoldások fejlesztése a vásárlói igényekhez

MÉG NEM BIZTOS BENNE?

Rendeljen egy induló készletet – csak 79.900 Ft.

Ha fontos, vagy előírások követelik meg vállalkozásánál a mérések vezeték nélküli digitális adatrögzítését, akkor itt van a legkorszerűbb megoldás! Folyamatos adatrögzítés és bárhonnan megtekinthető, PC-n vagy mobilon!

Ellenőrizze és kísérje figyelemmel a méréseket saját maga. Az induló készlet tartalmaz mindent, ami az Efento vezeték nélküli érzékelők és az Efento Cloud platform teszteléséhez szükséges:
– 1xNB-IoT Efento hőmérséklet érzékelő adatrögzítő
– Efento Cloud elérés 2 év
– SIM kártya 2 év

HÍREK – HÍRLEVELEK

Efento Cloud frissítés 2023 november
A legutóbbi Efento Cloud frissítés egy csomó új funkciót hozott, beleértve a 4-20 mA/0-10V érzékelők teljes körű támogatását a mérések más fizikai értékekké történő átalakításával, az NB-IoT érzékelők jelminőségére vonatkozó információkat és a riasztási szabályok jobb konfigurálását. Még többet találhat itt ›

Vízszivárgások felderítése, észlelése
Ismerje meg, hogyan használják az Efento NB-IoT érzékelőit az izlandi otthonok több mint 90%-ának fűtését biztosító melegvíz-rendszer felügyeletére. Még többet találhat itt

Archívumok felügyelete – Spanyolországban
Ismerje meg, hogyan alkalmazzák az Efento NB-IoT érzékelőket a Generalitat de Catalunya Történelmi Archívumában a környezeti feltételek megfigyelésére, hogy megőrizzék a történelmi dokumentumokat a jövő generációi számára.
Tudjon meg erről többet itt ›

Integráció webhooks használatával
Ismerje meg, hogyan fogadja az adatokat az Efento Cloudból az alkalmazásába webhookok segítségével. Bemutató: Még többet találhat itt ›

Ingyenes riasztások okostelefonokra – újdonság Efento Cloud
Az Efento Cloud áprilisi frissítésében új módot vezettünk be a felhasználók számára, hogy értesüljenek az Efento Cloud platform eseményeiről: ingyenes értesítések az Efento mobilalkalmazásban. Az alkalmazás telepítése és az értesítések beállítása után a felhasználók értesülhetnek a következőkről: a riasztási küszöbértékek túllépéséről, a rögzítők alacsony akkumulátorszintjéről vagy a rögzítő és a platform közötti kommunikáció elvesztéséről. Még többet találhat itt ›

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Történelmi vallási épület NB-IoT alapú felügyelete

A projekttel megbízott tanácsadóknak megfelelő hőmérséklet- és páratartalom naplózókat, adatrögzítőket kellett kiválasztaniuk a vallási épületben az ólomüveg felületi hőmérsékletének, valamint a belső térben a környezet hőmérsékletének és páratartalmának folyamatos felügyeletére.
Tovább olvasom

Dél-Podlasie Múzeum

A Dél-Podlasie Múzeum a Radziwiłłs mágnás rezidenciájának, Biała Podlaskának a történelmi épület parkjában és palotakomplexumában található, közel 40 éve. A múzeum gyűjteményében közel 40 ezer kiállítási tárgy található.
Tovább olvasom