4. Katonai Kórház - az Efento Cloud hőmérséklet és páratartalom felügyeleti rendszerének bevezetése

“Az Efento rendszer lehetővé teszi a kórházi gyógyszertárak hűtőszekrényeiben és tárolóhelyiségeiben a hőmérséklet és páratartalom ellenőrzését. SMS és e-mail értesítések a megfigyelt paraméterekről, lehetővé teszik számunkra, hogy lépéseket tegyünk, ha bármilyen probléma merül fel a gyógyszertár munkaidején kívül. Ez jó védelmet jelent a gyógyszertárban tárolt gyógyászati termékek és eszközök számára. A rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük a hőmérsékletet a világ bármely pontjáról, és automatikusan készítsünk jelentéseket. A rendszer nem igényel kábelcsatlakozást és lehetővé teszi a több ponton végzett mérések egyszerre történő elvégzését, ami nagyon hasznos lehet olyan helyeken, ahol a mérési pontok elosztásának köszönhetően a vezetékes kapcsolatok akadályt jelentenek. A jó kapcsolattartás a céggel, segítség a megfelelő eszközök és konfiguráció kiválasztásában, az egyszerű telepítés és a folyamatos szolgáltatás kombinációja az Efento rendszer magas minősítéséhez járult.”

A 4. katonai klinikai kórház tervezési és nyilvántartási részlegének igazgatója, Wroclaw

Ügyfél

A 4. Katonai Kórház a Wroclawi Poliklinikával az egyik legmodernebb létesítmény. A legújabb generációjú orvosi berendezések és diagnosztikai berendezések találhatók meg az intézményben. Öt nagy klinikából, 27 klinikai osztályból, egy kórházi sürgősségi osztályból, egy helikopter leszállóhelyből, laboratóriumokból, diagnosztikai laboratóriumokból és egy poliklinikából áll. Évente több mint 60 000 beteget gyógyítanak meg a gyógyászati részlegében.

Probléma

A Kórházi Gyógyszertár a katonai klinikai kórházban gyógyszerkészítményeket szállít valamennyi kórházi osztálynak. A gyógyszertár modern, vezeték nélküli rendszert igényel, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és páratartalom állandó felügyeletét a kórházi gyógyszertárak hűtőszekrényeinek és tárolóhelyeinek megfigyelésére vonatkozó előírásoknak megfelelően.

Az érvényes előírásoknak megfelelően állandó hőmérséklet- és páratartalom felügyeletére van szükség (mind a hűtőszekrényben, mind a helyiségekben, ahol a gyógyszer található).

Megoldás

A kórházi gyógyszertár az Efento Cloudot használja a hűtőszekrények és az orvosi termékek tárolására szolgáló helyiségek hőmérsékletének és páratartalmának ellenőrzésére.

Az Efento vezeték nélküli érzékelői mérik a hőmérsékletet és a páratartalmat, vezeték nélkül továbbítják az adatokat a gateway-hez, amely azokat az Efento Cloud platformra továbbítja.

Az Efento Cloud lehetővé teszi az érzékelők adatgyűjtését és megjelenítését, az automatikus jelentések kivonatának és a biztonságos küszöbértékek túllépésének jelzéseit.

Az Efento Cloud platform 13 különböző kiszolgálóból áll, amelyek különböző helyeken párhuzamosan működnek. Az egyik szerverre történő adatátvitel során bekövetkező hiba vagy baj esetén a funkciók átveszik a fennmaradóakat. Ez a megoldás biztosítja a platform folyamatos működését és a mérési adatok teljes biztonságát. Ha a beállított küszöbértékeket túllépik, a rendszer lehetővé teszi, hogy e-mailek és SMS-ek segítségével értesítéseket küldjenek bármely felhasználó számára.

Eredmény

A 4WSK Kórház megoldotta a hőmérséklet megfigyelés problémáját, a működési megbízhatóságot és az adatbiztonságot. Az engedélyezett személyek bárhonnan hozzáférhetnek az aktuális mérésekhez. Az ügyfélnek nem kellett további előfizetési vagy karbantartási költségeket vállalnia. A rendszer bővítéséhez csak az érzékelők megvásárlására volt szükség, mivel egy gateway több mint 120 érzékelővel működhet. A meglévő szerkezeti forma lehetővé teszi a hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatását folyékony nitrogéntartályokba, nyomáskülönbség-érzékelőket a tiszta helyiségek felügyeletéhez (műtőhelyek, transzplantációs készítmények tárolására szolgáló helyiségekbe, stb.).

The safety of medicinal products is monitored
Time saving – automatic data collection and reports extracting
The implemented solution is compliant with legal regulations

Tesztelje az Efento Cloud-ot kötelezettség nélkül!

Ha nem biztos benne, hogy az Efento Cloud a megoldás az Ön számára, akkor Efento Gateway-t és két érzékelőt kölcsönözünk Önnek, hogy megtapasztalja, milyen kényelmes a platformunk.